Koskikeskus


Anna joulun lumota!

Koko vuoden lumoavin aika on täyttänyt Koskikeskuksen! Etsitpä pukinkonttiin sujautettavaa, juhlapöytään katettavaa tai jouluista puettavaa, meiltä löydät kaiken tämän – ja aina jotakin yllättävää. Joulunajan ohjelmassa on muun muassa tunnelmallista musiikkia, upeita lahjaideoita ja inspiraatiota sekä tietysti itse joulupukin vierailu! Katso koko ohjelma nettisivuiltamme: www.koskikeskus.fi

Kirjoita kirje joulupukille! Mitä sinä toivot lahjaksi joulupukilta? Koskikeskuksesta löydät joulupukin kirjelaatikon, jonne voit sujauttaa lahjatoivekirjeesi. Pudota siis kirjeesi kirjelaatikkoon ja tontut kuljettavat sen perille Korvatunturille. Kirjelaatikon löydät Koskikeskuksen 2.kerroksesta Dressmannin läheltä.

Ota jouluinen kuva itsestäsi Koskikeskuksen upean jouluisen kukkaseinän luona! Voit myös äänestää kuvausseinän Tampereen kauneimmaksi jouluikkunaksi.

Ostosten teko muuttui juuri taianomaiseksi, sillä jouluinen AR-peli on saapunut Koskikeskukseen! Tehtävä on yksinkertainen: pelasta myrskyn kadottamat koristeet takaisin joulukuuseen. Löydä tarra Koskikeskuksen 2.kerroksesta, lue QR-koodi puhelimesi kameralla ja nauti hauskasta pelihetkestä!

Lämpimästi tervetuloa fiilistelemään joulua meille Koskikeskukseen!