Joulutori


Astu portista joulun tunnelmaan

Joulukuun ajan Keskustori on jälleen tunnelmallinen ja tuoksuva kylä, joka täyttyy käsityöläisten uniikeista luomuksista ja siitä aidosta joulun tunnelmasta.

Tuttuun tapaan kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Kuumia joulujuomia on tarjolla joka makuun.

Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Joukossa on myös asiakkaiden toiveiden mukaan toteutettuja tuotteita sekä erilaisia hyvän mielen lahjoja. Kotimainen käsityö on Joulutorilla arvossaan!

Glögiravintola, jouluinen kohtaamispaikka

Glögiravintolastamme on muodostunut joulutunnelmaa etsivien kohtaamispaikka. Lämpimässä ravintolassa viihdytään jouluisten juomien äärellä, joista suosituimpia ovat Moro-Klöki ja gluhwein. Riisipuuro, keitto ja suolaiset pikkusyötävät löydät täältä myös. Myös Glögiravintolan terassi tarjoaa tunnelmallisen paikan tarkkailla Joulutorin kuhinaa lämmittävien avotulipaikkojen ääressä.

Glögiravintolan lisäksi Joulutorilta löydät Munkkikahvilan herkkuja. Legendaarinen Näkötornin Munkkikahvilan munkki, kahvi ja glögi pitävät pintansa edelleen. Kahvila löytyy samalta paikalta tänäkin jouluna.

Jo vuodesta 2008 järjestetty Joulutori on perinteinen tapahtuma, jossa hyvät asiat säilyivät ja josta löytää aina jotain uutta. Tervetuloa nauttimaan jouluisista elämyksistä!

Lue ajankohtaiset tapahtumatiedot ja tutustu käsityöläisiin verkkosivuillamme. www.tampereenjoulutori.fi