Stockmann


Christmas shopper avuksi ostoksille

Joulun lahjalistan pohdinta ja lahjojen hankinta saattaa aiheuttaa useissa kodeissa stressiä tähän aikaan vuodesta. Lahjoja mietitään omien lasten lisäksi kummilapsille, puolisolle, sukulaisille ja myös hyvää ystävää halutaan muistaa. Tänä jouluna Stockmann tarjoaa asiakkailleen maksuttoman Christmas shopper -palvelun ajanvarauksella joulukuun jokaisena lauantaina.

 

  • Talomme henkilökunnalla on kiistaton ammattitaito kosmetiikan, muodin ja kodin tuotteiden osastoilla. Haluamme tarjota tämän ammattitaidon entistä tehokkaammin asiakkaidemme käyttöön. Myös valikoimamme on kattava lahjaostosten tekemiseen, myyntipäällikkö Niina Suikki-Ndoye kertoo.

 

Joulukuussa asiakas voi varata Stockmann.com verkkosivuilta lauantaille ajan omalle Christmas shopperille, joka auttaa asiakkaan toiveiden mukaisten lahjojen ideoinnissa ja löytämisessä tavaratalosta.

  • Tänä jouluna suosittelen tuoksujen puolelta Hugo Boss The Scent tuoksua sekä naiselle että miehelle lahjaksi. Tuoksut ovat lämpimän suklaisia ja sopivat talven tunnelmaan. Vaimolleen tai tyttöystävälleen lahjaa etsivälle vinkkaan meidän silkkiset Stockmann Silk yöasut, jotka myydään juhlavissa lahjapakkauksissa ja kauniissa harmonisissa sävyissä. Lisäksi Molton Brown brändillä on hyvällä hinta-laatusuhteella monipuolinen valikoima eri tuoksuisia vartalovoiteita ja suihkutuotteita. Kosmetiikan lahjapakkausten valikoima tulee tänäkin vuonna olemaan kattava ja löydämme yhdessä varmasti jokaiselle sopivan lahjan, kosmetiikkaosaston myyjä Niina Lakaniemi vinkkaa.

 

Joulukaupan tunnelmaan kuuluvat olennaisesti näyteikkunoita ja tavarataloa koristavat runsaat jouluasetelmat.

 

  • Muistan itse elävästi lapsuudesta kuinka vanhempien kanssa tulimme katsomaan satuikkunan avautumista Stockmannille. Joulu on perinteiden vaalimista ja myös tänä jouluna tavaratalomme ikkuna täyttyy varmasti pienistä nenänjäljistä kun avaamme satuikkunan sunnuntaina toinen päivä joulukuuta, tavaratalon johtaja Päivi Itkonen-Melartin muistelee.

 

Perinteiden rinnalle joulunteemaan on tavaratalossa lisätty digitaalisuutta. Televisiomainoksista tuttu liito-orava Manteli seikkailee Arilyn-mobiilisovelluksen avulla pelattavassa virtuaalisessa seikkailupelissä, joka lanseerataan tänä jouluna ensimmäistä kertaa Tampereen tavaratalossa.

 

  • Uskomme, että lapset ja lapsenmieliset tulevat nauttimaan uudesta virtuaalisesta seikkailupolusta, josta on luvassa pelaajille myös yllätyspalkintoja, Itkonen-Melartin jatkaa.

 

Myös keskiviikkona 7.11. ilmestyvä Stockmann Magazine tarjoaa lähes 900 lahjaideallaan inspiraatiota pukinkonttiin ja joulutunnelman luomiseen.

 

Stockmann kotisivut