Juvenes


Hatanpään Kartano joulun aikaan

Hatanpään kartanon joululounas katetaan jälleen tänäkin jouluna kartanon alakerran saliin
tiistaina 17.12. ja torstaina 19.12. klo 11-14.00.

Lähellä Tampereen keskustaa, Hatanpään arboretumin reunalla, sijaitseva kartano toimii normaalisti tilauskäytössä. Nyt kartanossa järjestetään kaikille avoin joululounas.

Kokous- ja juhlavarauksia hoitaa Juvenes Juhlapalvelu. Upea Hatanpään kartano antaa unohtumattomat puitteet niin kokouksille kuin erilaisille juhlille.

Loistelias historia

Hatanpään niemellä yhdistettiin kolme rakennusta ja niistä syntyi Hatanpään kartano 1690–luvulla.

Alkuperäinen rakennus paloi, mutta Sebastian Gripenbergin suunnittelema päärakennus valmistui 1885 sekä hieman myöhemmin rakennettu uusgoottilainen Villa Idman ovat säilyneet näihin päiviin asti.

Hans Henrik Boije perusti kartanon ympärille englantilaistyylisen puutarhan. Boije uudisti alueen maanviljelyä ja visioi mm. silkkituotannon aloittamisen alueella. Hän oli myös mukana ideoimassa uuden kaupungin perustamista Tammerkosken rannalle. Kun Ruotsin kuningas Kustaa III vieraili Hatanpään kartanossa antoi hän käskyn Tampereen perustamisesta.

 

Hatanpään kartano juhla- ja kokouskäytössä

Nyt Hatanpään kartano on ainutlaatuinen keidas lähellä Tampereen keskustaa. Monien
omistajavaihdosten kautta kartano on päätynyt ravintola- ja kokouspalvelujen ammattilaisten haltuun. Juvenes on ehostanut paikkaa historiaa kunnioittaen, ja uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Nyt kartanossa voi henkiä menneen ajan isojen visioiden tunnelmaa omissa kokouksissa. Paikka on ihanteellinen erikokoisiin yksityistapahtumiin, kuten häihin, juuri loisteliaan ympäristön sekä upean puutarhansa ansiosta. Erityisen kuuluisa ja kuvauksellinen on Ruusutarha, joka on upeimmillaan kukkiessaan heinä-syyskuussa. Vanhat jykevät puut suojaavat ruusulajikkeita Pyhäjärveltä puhaltavilta tuulilta.

 

Joululounas katettuna 17.12. ja 19.12.2019

Ota siis työkaverisi, perheesi, ystäväsi tai muut läheiset mukaasi ja tulkaa yhdessä nauttimaan ammattilaistemme valmistamasta joululounaasta lähestyvän loppuvuoden juhlan kunniaksi.

Samalla pääsette näkemään ja kokemaan kartanon tunnelmaa suurissa ja korkeissa juhlasaleissa ja ihastelemaan esimerkiksi kartanon historiaa käsittelevää valokuvanäyttelyä.

Joululounaan hinta: 33,00 € / henkilö.
Pöytävaraukset 13.12.2019 mennessä
osoitteeseen juhlapalvelu@juvenes.fi tai numeroon 0207 600 300.

Hatanpään kartano
Hatanpään puistokuja 1, 33100 Tampere
www.hatanpaankartano.net