Pyyhekauppa Lina


Hyvä olo syntyy pyyhkeen keveydestä

Anna lahjaksi mieluinen pehmeä paketti tai uudista kodin pyyhevalikoimaa tilaa säästävillä ja nopeasti kuivuvilla hamam-pyyhkeillä. Pyyhekauppa Linan koko laaja pyyhevalikoima löytyy nyt uudesta verkkokaupasta.

Reissussa, harrastuksissa, kotona, mökillä – missä oletkin, Linan hamam-pyyhkeissä ilahduttaa helppohoitoisuus ja monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Pieneen tilaan pakkautuva, nopeasti kuivuva, imukykyinen hamam-pyyhe mullistaa ajatuksesi pyyhkeen käytöstä. Hamam-pyyhe on helppo ottaa tarvittaessa mukaan. Pyyhe kuivuu nopeasti myös ilman kuivausrumpua ja vie kotikäytössäkin froteepyyhettä vähemmän kaappitilaa.

Hapsuton vai hapsullinen?

Hamam-kylpypyyhkeet ovat perinteisesti olleet isokokoisia ja hapsullisia. Linalta löytyy eri vahvuisia ja kokoisia hamam-pyyhkeitä hapsullisena ja ilman hapsuja. Retkikäyttöön ja treeneihin suosittelemme puuvillaista smart size -mallia. Pyyhkeen koko vastaa perinteistä froteepyyhettä, mutta painoa on vain 160 grammaa. Pieni puuvillapyyhe on mikrokuitupyyhettä ekologisempi valinta.

Ohuet hamam-pyyhkeet kuivuvat käytön jälkeen nopeasti ja ovatkin parhaita reissu- ja harrastuspyyhkeenä. Keskivahva ja paksumpi hamam-pyyhe on hyvä valinta koti- ja mökkikäyttöön, ja silloin, kun pyyhkeen kuivumisaika ei ole käytön kannalta oleellisinta.

Käsipyyhekokomme on 45 x 90 cm. Valikoimissa on pellavaa ja puuvillaa keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Kaikissa Lina-pyyhkeissä on myös ripustuslenkki, jota kylpyläkäyttöön tehdyissä hamam-pyyhkeissä ei ole.

Suositut kylpytakit ja sisustustekstiilit

Oletko kaivannut kevyempää kylpytakkia? Linan pellavasta ja puuvillasta kudotut ohuet kylpytakit jatkavat saunan ja kylvyn tuomaa rentoutta.  Kevyenä iholle laskeutuva, pehmeä kylpytakki on miellyttävän tuntuinen myös atooppisella iholla. Uutuutena mallistossa on upeita kimonoja lyhyemmillä hihoilla.

Sisustajalle verkkokaupasta löytyy erilaisia torkku- ja päiväpeittoja, yksinkertaisen kauniita tyynynpäällisiä sekä kylpyhuonemattoja ja luonnonkosmetiikkasaippuaa.

 

 

Meille tuotteiden alkuperä on tärkeä

Haluamme tuottaa iloa laadukkailla ja vastuullisesti valmistetuilla tuotteillamme. Tuntemalla valmistajamme henkilökohtaisesti voimme taata tuotteiden eettisyyden ja laadun sekä toiminnan läpinäkyvyyden.

Tervetuloa jouluostoksille verkkokauppaan www.lina.fi ja kivijalkamyymälään osoitteeseen Aleksanterinkatu 28, Tampere. Käytä hymyillen!