Ratina


Joulu löytyy sydämestä

JOULU LÖYTYY SYDÄMESTÄ

Joulukauppakeskus Ratina täyttää toiveet. Anna itsellesi lahjaksi helppo ja stressitön joulu ja hoida jouluasiat vaivattomasti Tampereen sydämessä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan kätevästi yhdestä paikasta ja nyt myös keskustan parhaan lelukaupan XS Lelut!

Ratinan yli 100 liikkeistä löydät helposti kaikki joululahjat, juhlasesongin herkut ja koristeet joulukotiin yhdestä osoitteesta Tampereen sydämestä. Meillä on keskustan paras sisustusliikkeiden keskittymä, paljon lastenliikkeitä, muotia ja asusteita kaikenikäisille. Päivittäistavarakauppoja on kaksin kappalein! Ostosten lomassa voit hengähtää lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa tai tilata niistä jouluherkkuja kotiin. Kanta-asiakkaille tarjoamme tunnin maksutonta parkkiaikaa joka asiointikerta Ratina-sovelluksen kautta.

Katso joulun lahjaideat täältä

Hyödynnä 3 h pysäköintietu 1.–23.12.

Kun ostat yhteensä 100 €:lla Ratinan liikkeistä, niin saat 3 h maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa. Pysäköintietu on tarjolla 1.12. lähtien 1000:lle ensimmäiselle ja etu on käytettävä 23.12. mennessä.

Kirjoita joulupukille ja osallistu arvontaan

Ratinan joulukuvaston takakannesta löydät joulupukin kirjeen. Palauta kirje toiveineen tapahtuma-aukion joulupostilaatikkoon 16.12. mennessä, arvomme kaikkien kirjeen palauttaneiden kesken toivelahjan joulukuvastosta.

Ratina täyttää toiveet ja tuo joulun sydämeen, tervetuloa!

Lisää tietoa Ratinan joulusta ja parkkiedusta löydät täältä: www.ratina.fi/joulu