Aleksis Kiven kadun kauppiaat


Jouluiset putiikit ja kahvilat

Vain muutama loikka Hämeenkadun myllerryksestä kohti Laukontoria avautuu Aleksis Kiven kadun kattava kivijalkaputiikkien, kahviloiden ja ravintoloiden keskittymä, jonne pääset näppärästi joko julkisilla tai omalla autolla. Pysäköintipaikkoja löytyy koko kadun matkalta ja Laukontorin parkkipaikka kadun päässä tarjoaa lisää tilaa autoileville.

 

Aleksis Kiven kadun liikkeet tarjoavat elämyksellistä shoppailua ja mukavaa yhdessäoloa ystävien kanssa
ravintolatarjonnan puitteissa. Kadun putiikeista löydät näin joulun aikaan lahjaideoita joka lähtöön: pukeutumisesta ja muodista kiinnostuneille, intohimoisille sisustajille, hyvän muotoilun ystäville, luontoihmisille, erähenkisille seikkailijoille, kulinaristeille ja muille hemmottelusta ja elämästä nautiskeleville. Jouluostosten lomassa on mukava pysähtyä syömään ja kahvittelemaan tunnelmallisissa kahviloissa ja ravintoloissa, yksin tai ystävän kanssa.

 

Katumme ihanilla kivijalkaliikkeillä ja ravintoloilla on suuri rooli kaupunkimme katukuvan elävöittämisessä ja palvelutarjonnassa. Ole sinäkin mukana tukemassa näiden yritysten kautta kaupunkikulttuurin säilymistä ja kehittämistä! Pienissä liikkeissä ja ravintoloissa saat henkilökohtaista palvelua, teet löytöjä, joita et saa muualta, ja tuet samalla paikallista yrittäjyyttä.

Tervetuloa viihtymään Aleksis Kiven kadun jouluiseen tunnelmaan!