Tampereen Joulutori


Joulun maut ja tuoksut

Huippusuosittu Tampereen Joulutori tuo jälleen joulun tunnelman, maut ja tuoksut sekä uniikit ja ihanat käsityöläisten luomukset Keskustorille 30.11.-22.12.2019

 

Tampereen Joulutorilla tunnelmoidaan 

Joulukuun ajan Keskustori on jälleen tunnelmallinen ja tuoksuva kylä, joka täyttyy käsityöläisten uniikeista luomuksista ja siitä aidosta joulun tunnelmasta.

 

Kotimaista laatukäsityötä

Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Joukossa on myös asiakkaiden toiveiden mukaan toteutettuja tuotteita sekä erilaisia hyvän mielen lahjoja.

 

Joulun maut ja tuoksut

Tuttuun tapaan kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Kuumia joulujuomia on tarjolla joka makuun. Myös Joulutorin suositut kahvilat ja ravintolat ovat auki koko torin ajan.

Jo vuodesta 2008 järjestetty Joulutori on perinteinen tapahtuma, jossa hyvät asiat säilyivät ja josta löytää aina jotain uutta. Pohjakartta suunnitellaan siten, että koko torin alueelta löytyy mielenkiintoista tehtävää ja nähtävää.

 

Tervetuloa Joulutorille Tampereen Keskustorille!

 

Joulutori avoinna 30.11.–22.12. Joka päivä 11–19

Glögiravintola on avoinna joka päivä klo 11-20 (nyt siis tunnin lisäaika!)

Munkkikahvila on avoinna päivittäin klo 10-19

 

Tervetuloa avajaisiin la 30.11. klo 17.00! Portit aukeavat jo klo 11.00

Avajaisohjelmaa on tarjolla kaikenikäiselle ilta viidestä alkaen.

Avajaisissa esiintyy mm. upeaääninen Tangokuningas Johannes Vatjus.

Tietysti myös joulupukki on lapsia tervehtimässä. Joulutorin avaa apulaispormestari Johanna Loukaskorpi.  Tilaisuuden juontaa Tarja Jykylä.

 

Su 1.12. Tampereen joulun avaus klo 14

Perinteinen jouluparaati sekä ohjelmaa lapsille lavalla ja Glögiravintolassa.

 

Lasten Päivä su 15.12. klo 10-14

Lasten juhlaa vietetään jälleen Joulutorilla tunnettujen viihdyttäjien voimin.  Neljä tuntia vierähtää leikkien, laulujen ja temppujen melskeessä ja hymy huulilla!

 

Aito joulutunnelma

Joulutorin suositussa Glögiravintolassa maistuvat gluhwein, Moro-Klöki ja maukkaat ruoat. Myös legendaarinen Näkötornin Munkkikahvila on avoinna koko toriajan. Joululavalla on mukavaa ohjelmaa joka päivä.

 

Pirkanmaan Jätehuolto Oy ja Tampereen seudun joukkoliikenne lämmittävät Joulutorin tunnelmaa tarjoamalla tutun punaisen joulupallon sekä lämmitetyt ruokailukatokset.

 

Lue aina ajankohtaiset tapahtumatiedot uudistetuilta verkkosivuiltamme: www.tampereenjoulutori.fi

 

#tampereenjoulutori,  #visittampereoffical, #joulutampere