Finlaysonin alue


Joulun satumaisin joulukalenteri ihastuttaa Kuusvooninkisen seinällä!

Joulun isoin ja näyttävin joulukalenteri löytyy Finlaysonin alueelta Väinö Linnan aukion seinältä. Hiirulaisen Joulukalenteri kertoo Teatteri Mukamaksen Ballerinan ja Klovnin jouluvalmisteluista. Luvassa on jouluisia tarinoita ja tunnelmaa 24 luukun verran.

Mitä syntyy, kun jämpti Ballerina ja hupsutteleva sekä suurpiirteinen Klovni aloittavat jouluvalmistelut? Ei taideta kommelluksilta välttyä! Onneksi mukana on myös Hiirulainen, joka ohjailee jouluaskareissa. Eiköhän yhdessä kuitenkin saada piparit koristeltua sekä jouluruuat valmistettua ennen aattoa.

Mutta keitä nämä Ballerina, Klovni ja Hiirulainen ovat? Kaikki ovat Teatteri Mukamaksen omia hahmoja, jotka monet varmasti tunnistavatkin. Hiirulainen on jo vanha konkari esiintymään, sillä hänellä on ollut kaksi omaa esitystä Mukamaksessa. Oletko sinä nähnyt ”Hiirulainen ja uudet luistimet”- tai ”Hiirulainen sirkuksessa” -esityksen? Ensi vuonna suositut Hiirulaisen tarinat saavat jatkoa, kun 24.2.2021 ensi-iltansa saa Hiirulainen ja Suuri seikkailu.

Joulukalenterissa Hiirulainen, Ballerina ja Klovni seikkailevat Teatteri Mukamaksen näyttämöllä Pispalassa ja lisäksi muun muassa Finlaysonin alueella, Tallipihan Suklaapuodissa, Museo Milavidassa, Vapriikissa ja Työväenmuseo Werstaalla. Jokainen joulukalenterin luukku on oma pieni tarinansa. Jos seinältä ei jokaista tarinaa näe, niin kaikki päivittäin julkaistavat videotarinat ovat nähtävissä myös Teatteri Mukamaksen kotisivuilla. (linkki www.teatterimukamas.com).

Väinö Linnan aukiolla satumaisen kalenterin lisäksi joulutunnelmiin vie kaunis valaistus. Tervetuloa kokemaan elämyksiä ja viihtymään Tampereen jouluisimpaan kaupunginosaan!

1.–27.12. Hiirulaisen Joulukalenteri

Väinö Linnan aukio

Klo 16-22

Yhteistyössä Finlaysonin alue ja Teatteri Mukamas

1.–27.12. Tunnelmallinen Väinö Linnan jouluaukio

Upean valaistuksen toteuttavat yhteistyössä Finlaysonin alue ja Stereo:ID

www.finlaysoninalue.fi
www.teatterimukamas.com

www.stereoid.fi