Kauppakeskus Ratina


Kaupungin helpoin joulu löytyy Ratinasta!

Auto parkkiin, lapset lapsiparkkiin, talvitakki narikkaan ja lahjat pakkaamoon. Paketoimme joulun täyteen asiointia helpottavia palveluita, tervetuloa kaupungin helpoimmille jouluostoksille Ratinaan!

Talo on täynnä ihania lahjaideoita ja joulupöydän herkkuja. Ostoksilla kannattaa hyödyntää kolmen tunnin jouluparkkietu; kun ostat yhteensä 100 €:lla Ratinan liikkeistä yhden päivän aikana, saat 3h maksutonta pysäköintiaikaa P-Ratinassa!

Ratinan yli 100 liikkeistä ja jouluisista pop-up-myymälöistä löydät helposti kaikki joululahjat, juhlasesongin herkut ja koristeet joulukotiin yhdestä osoitteesta Tampereen sydämestä.

Katso joulun lahjaideat täältä.

Tee ostokset uteliailta silmiltä salaa

Katti-Ratinan tunnin maksuton lapsiparkki palvelee 4.–19.12 lauantaisin klo 10–17 ja sunnuntaisin klo 12–17. Lapsiparkki on tarkoitettu 3–10-vuotiaille lapsille.

Tuo talvitakki narikkaan ja lahjat pakkaamoon

Vaatesäilytys ja lahjapakkaamo palvelevat joulukuun 12. päivään saakka viikonloppuisin ja siitä eteenpäin jouluun saakka joka päivä.

Lisää joulushoppailuaikaa sunnuntaisin

Lisäsimme 2 tuntia shoppailuaikaa joulusesongin sunnuntaille 12.12. ja 19.12, jolloin liikkeet ovat auki klo 11–18.

Kuivin jaloin jouluostoksille

Keskustan moderneimmassa ja suurimmassa parkkihallissa P-Ratinassa pysäköit Ratina-sovelluksella 1h maksutta joka asioimiskerta. 

Joulukuussa lauantaisin musiikkiesityksiä ja sunnuntaisin joulupukki!

Lisää tietoa Ratinan joulusta ja parkkiedusta löydät täältä: www.ratina.fi/joulu