Lotan vinkit Tampereelle

Lotta-Sofia Saahko kertoo vierailevansa Tampereella siskonsa luona usein. Yhdessä he kiertävät keskustan kirpputoreja ja nauttivat kaupunkitunnelmasta.

1

Ostan suuren osan vaatteistani kierrätettynä. Minulla ja siskollani onkin tapana kiertää Hämeenkadun UFF -myymälät, joista olen tehnyt tosi kivoja löytöjä. Varsinkin Hämeenkatu 18:n Vintage-UFFista löydän aina aarteita. Samalla kadulla sijaitsevat myös Suomalaiset kirjakaupat, joissa käyn samalla reissulla signeeraamassa kirjani. Tästä on tullut meille jo perinne, Lotta kertoo.

2

Rakastamme teatteria ja musikaaleja. Käymme teatterissa useamman kerran vuodessa. Viimeksi kävimme katsomassa Tampereen Teatterissa Anastasian. Se on aivan maailmanluokan musikaali, samaa luokkaa kuin Lontoon teattereissa. Voin lämpimästi suositella sitä kaikille ja kaikenikäisille.

Joulun alla teatteriin mennessä vierailemme myös Tampereen Joulutorilla. Viime vuonna oli ihana, kun pappa oli mukana ja niin monet ihmiset halusivat ottaa hänen kanssaan yhteiskuvia. Pappa nautti huomiosta.

3

Rakastan kahvila Valkoista Puuta! Sieltä saa ehdottomasti parhaat kakut. Menemme säännöllisesti siskoni kanssa joulun alla kahvilaan, ostamme kaksi kakkupalaa ja pelaamme EXIT-pakohuonepelin, joka on lautapelimuodossa. Sen ratkomiseen menee useita tunteja. Tästäkin on muodostunut meille ihana jouluperinne.