Stockmann


Muistoja joulunvietosta Tampereen Stockmannilta

Joulu on vuoden juhlista tunnelmallisin. Perhe, ystävät ja lähimmäiset kokoontuvat syömään ja nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta. Jouluun liittyy monia mukavia muistoja. Jouluun valmistautuminen on myös tavaratalossa vuoden tunnelmallisinta aikaa. Tänä vuonna päätimme muistella näitä ihania muistoja työyhteisössämme, siispä keräsimme tähän muutamilta stockalaisilta suosikkimuistoja joulusta.

 

-Minun suosikkijoulumuisto on tunnelma jouluaaton työvuorossa. Silloin kaikilla on jo joulumieli, ja rauha on laskeutunut ihmisten mieliin. Kenelläkään ei ole kiire ja hyvää joulua toivotellaan puolin ja toisin asiakkaiden kanssa. Se lämmittää mieltä.
Maria, 29 vuotta Stockmannilla

 

-Minulle tärkein ja ihanin joulumuisto on viime vuonna järjestetty tiimi-ilta joulun alla. Tiimi-ilta oli järjestetty tyylikkäästi. Siellä oli hienot kattaukset ja hyvää ruokaa. Syötiin, naurettiin ja pidettiin hauskaa. Ilta oli hienostunut ja rento, kaikilla oli hauskaa. Siitä tuli yhteisöllinen olo.
Tiina 20 vuotta Stockmannilla

 

-Suosikkijoulumuistoni on ehdottomasti se kun viime jouluaattona tulin aamuvuoroon, ja henkilökunnan taukotilaan oli tuotu riisipuuroa ja torttuja. Tunnelma oli juhlava ja lämmin.
Mirja 18 vuotta Stockmannilla

 

-Joulun suosikkimuistoja on monta! Päällimmäisenä tulee mieleen se kun saa autettua asiakkaita joululahjaostosten kanssa, ja erityisesti se kun näki miten asiakkaat huojentuu kun oikea lahja löytyy. Varsinkin jos asiakkaalla ei oikein ollut mitään ideaa että mitä lahjaksi hankkisi. Se on ihana tunne kun voi olla avuksi! Taija 11 vuotta Stockmannilla

 

-Olen ollut talossa vasta kaksi joulua, mutta ehdottomasti suosikkijoulumuistoni on kun joulukoristeet tulevat taloon. Olen ollut molemmilla kerroilla mukana rakentamassa joulumaailmaa ja tunnelma on ihana! Olemme kuunnelleet joululauluja samalla kun puramme ja laitamme koristeita esille, siinä pääsee hyvin joulufiilikseen. Roosa 1 vuosi Stockmannilla

 

Tampereen Stockmannin kolmannen kerroksen joulumaailmalle on omistettu tänä vuonna kokonainen osasto. Tunnelma täydentyy kun satumaailma näyteikkunassamme avataan sunnuntaina 1.12.  Perinteiden rinnalle joulunteemaan on tavaratalossa lisätty digitaalisuutta. Televisiomainoksista tuttu liito-orava Manteli seikkailee Arilyn-mobiilisovelluksen avulla pelattavassa virtuaalisessa seikkailupelissä, jonka lopussa odottaa yllätyspalkinto jokaiselle pelin läpi pelanneelle. Digitaalisuutta on lisätty myös uudella kanta-asiakas ohjelmalla, joka tarjoaa huippuetuja kaikille kanta-asiakkaille. Voidaankin sanoa, että Tampereen Stockmannin tavaratalon joulu nojaa perinteisiin uusin digitaalisin maustein.

 

Henkilökunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulusta Tampereen Stockmannin tavarataloon!

Stockmannin kotisivut