Kauppakeskus Ratina


Ratina tuo joulun sydämeen

Kauppakeskus Ratina ja sen yli 100 liikettä täyttävät kaikki joulutoiveet. Tampereen keskustan jouluisimman kohtaamispaikan palvelut helpottavat jouluasioiden hoitamista. Hyvää joulumieltä on helppo jakaa myös eteenpäin toteuttamalla vähävaraisen perheen lapsen joulutoive Hope ry:n keräykseen osallistumalla. Anna itsellesi lahjaksi helppo joulu, se löytyy sydämestä.

 

Auto parkkiin, lapset lapsiparkkiin, talvitakki narikkaan ja lahjat pakkaamoon. Vaivattoman joulun resepti löytyy Ratinasta! Ostosten lomassa voit hengähtää lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa Tampereen sydämessä. Tarjoamme kanta-asiakkaillemme tunnin maksutonta pysäköintiaikaa joka asiointikerta Ratina-sovelluksen kautta. Joulukuun lauantaisin Mini-Ratinassa toimii tunnin lapsiparkki ja sunnuntaisin kanta-asiakkaat saavat 1,5 tuntia lapsiparkki-aikaa Ratina-sovellusta näyttämällä! Joulukuussa asiakkaita palvelevat myös lahjapakkaamo ja vaatesäilytys, sunnuntain aukioloaikaa on jatkettu kuuteen asti illalla.

 

Keskustan suurimmassa kohtaamispaikassa on ohjelmaa joulukuun jokaisena viikonloppuna ja joulupukkia voit tavata sunnuntaisin. Lauantaina 14.12. kannattaa olla paikalla, sillä silloin tubettajat Niko ja Santtu saapuvat Ratinaan suorittamaan jouluhaasteen. Tubettajat osallistuvat haasteeseen, joka paljastetaan vasta paikan päällä. Tule mukaan kannustamaan ja tapaamaan Nikoa ja Santtua.

 

Kutsumme sinut myös mukaan tekemään joulutoiveista totta yhdessä. Hyväntekeväisyysjärjestö Hope Yhdessä &
Yhteisesti ry Tampere auttaa tuomaan joulun myös vähävaraisten perheiden lapsille, koska jokainen lapsi on lahjan arvoinen. Löydät Ratinasta joulupuita, joihin on ripustettu Hope ry:n asiakasperheiden lasten joulutoiveita. Poimi itsellesi sopiva toive, käy ostamassa lahja ja jätä se Ratinan keräyspisteeseen. Hopen tontut sujauttavat lahjasi oikean perheen pukinkonttiin. Hopen keräys on Ratinassa 15.12. saakka. Yhdessä olemme enemmän!

Lisää tietoa Ratinan jouluisista palveluista, joulukuun ohjelmasta ja Hope ry:n keräyksestä löydät osoitteesta www.ratina.fi/joulu