Tampere-talo


Tampere-talon tontut loihtivat vastuullisen joululounaan

Tampere-talo on loihtinut juuri sinun porukallesi maistuvan joulumenun, jossa yhdistellään hauskalla tavalla perinteisiä jouluherkkuja sekä vastuullisia lähi- ja luomutuotteita. On siis aika palkita ystävät tai kollegat yhteisellä hemmotteluhetkellä elämysten talossa ennen joulunviettoon siirtymistä.

Päättyvän vuoden voi kruunata viettämällä yhteisen hetken Tampere-talon maukkaiden, mutta samalla vastuullisten tarjoilujen äärellä. Talo suosii luomua ja todellista lähiruokaa, tästä syystä loikin uusia, kaikille sopivia valintoja joulupöytään. Lumihiutaleiden leijailua voi seurata talon isoista puistoon päin olevista ikkunoista ja yhteinen jouluhenki luo mitä parhaimmat puitteet tunnelmoimiseen ja nauttimiseen.

Varmoja valintoja

Tampere-talon joululounasmenu pirskahtelee lämmöllä valittuja lähiherkkuja kuten Mattilan savusaunassa
leppäsavustettua kinkkua, taidokkaasti poltettua appelsiinilohta, inkiväärikurkkuja, hernehummusta, metsäsienipannacottaa ja vaikka mitä muuta. Juhlavuutta päivään tuo vaikkapa kuusenkerkällä ja kanelilla maustettu kuohuviinilasillinen. Varmoja ja vastuullisia valintoja täynnä oleva menu sopii moneen eri ruokavalioon ja vaativaankin makuun.

 

Paketoi kokousvuosi joululounaalla

Talon joululounaaseen voi halutessaan yhdistää kokouksen tai varata pelkän ruokailun. Tampere-talo tarjoaa 16.–21.12.2019 klo 11–15 välisenä aikana kokouspaketin hintaan 58 € /henkilö (68,24 € sis. alv/hlö), johon sisältyy runsas ja monipuolinen joululounas. Juhlavaa lounasta tarjotaan vain viikolla 51, mutta muulloin loppuvuoden aikana on saatavilla normaaleja kokouspaketteja maistuvine lounaineen.

Lisätietoja joululounaasta: Myyntipalvelu, p. 03 243 4800, myyntipalvelu@tampere-talo.fi

Koko menu ja lisätiedot netissä: Joululounas Tampere-talossa