Kauppakeskus Ratina


Tehdään joulutoiveista totta yhdessä!

Tehdään joulutoiveista totta yhdessä!

Lapset ovat maailman toivo, mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää. Joulu on lasten juhla ja uskomme, että jokainen lapsi on lahjan arvoinen. Vapaaehtoisvoimin toimiva hyväntekeväisyysjärjestö Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Tampere ja Kauppakeskus Ratina synnyttävät konkreettisen hyvän kierteen Ratinassa jouluna 2018. Tavoitteenamme on kerätä 2000 joululahjaa vähävaraisten perheiden lapsille. Kutsumme sinut mukaan tekemään joulutoiveista totta, yhdessä olemme enemmän.

 

Tampereella toimii Suomen toiseksi suurin Hope, asiakasperheitä on yli 1000, ja näissä on lapsia noin 2400. Jokainen tarina on erilainen, mutta yhteistä on se, miten jokainen vanhempi haluaa, että hänen lapsensa saisi samat mahdollisuudet kuin muutkin ikäisensä. Hope toimii vapaaehtoisvoimin ja välityömarkkinoiden turvin. Yksityisten ihmisten ja yritysten tuki on korvaamatonta, ja joulun alla tämä korostuu. Joulu voi olla vähävaraisen perheen painajainen, jota yritämme osaltamme helpottaa mahdollistamalla lasten joulutoiveiden toteuttamisen. Antamalla yhden lahjan vähävaraisen perheen lapselle tai nuorelle teet hänelle joulun. Pakettisi voi olla hänen ainoansa.

 

Kauppakeskus Ratinassa pienet ovat ykkösiä, siksi löydät kauppakeskuksesta joulupuita, joihin on ripustettu Hope Tampereen asiakasperheiden lasten joulutoiveita. Poimi itsellesi sopivan tuntuinen toive, käy ostamassa lahja ja jätä se Ratinan keräyspisteeseen. Hopen tontut sujauttavat pakettisi oikean perheen pukinkonttiin. Joulun ilo voi tulla perheeseen pienessä paketissa, samanlaista iloa toivomme myös kaikille lahjan antajille. Tule kanssamme tekemään joulun ihmeestä totta. Tehdään yhdessä 2000 vähävaraisen perheen lapselle joulu.

 

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry Tampereen joululahjakeräys Kauppakeskus Ratinassa 16.11.–16.12.

Joulunavausviikonloppuna 1.–2.12. jaamme keräyspisteillä 500 ensimmäiselle lahjoittajalle sydänheijastimen.

Ratinan Kauppakeskuksen kotisivut