DesignOnTampere


Toivomuslista jouluun

Koska teit viimeksi itse oman toivomuslistan jouluun?  Mitkä asiat yltävät sen top kolmoseen? Joulun to do -listan sijaan haastamme sinut tekemään tänä jouluna oman toivomuslistan! Unohda sana “pitäisi” ja vaihda sen tilalle “tahdon”.

Virittäydy toivomuslistan tekemisen tunnelmaan pienellä mielikuvaharjoituksella. Miltä joulusi tuntuu? Mitä tekemistä, nautintoja ja ihmisiä se sisältää? Täydennä avuksi seuraavat lauseet:

Tahdon tehdä…

Tahdon tavata…

Tahdon nauttia…

Tahdon tuntea…

Tahdon pukea ylleni…

Tahdon antaa…

Tahdon kokea…

 

Tahdon tehdä läheisteni kanssa jotain leikkimielistä ennen joulua. Tahdon tavata ystäviäni galleriakierroksella ja kahvikupin äärellä joulua edeltävillä viikoilla ja vaihtaa kuulumiset kasvotusten. Tahdon nauttia kaupungin jouluikkunoista, valoista ja tunnelmasta. Tahdon tunteahavujen, eukalyptuksen ja pipareiden tuoksun kodissani jo viikkoja ennen h-hetkeä kukkakimpun ja tuoksukynttilän avulla. Tahdon pukea ylleni  vuoroin silkkisen aamutakin ja pitkän villamekon ja asua niissä joulun pyhät. Tahdon antaa tärkeimmille ihmisille ympärilläni ajatuksella valitut paketit. Tahdon kokea kauneutta niin jouluna kuin sen jälkeen arjessani.

Kolme suositusta joulun odotukseen

 

Kaunein jouluikkuna -äänestys

Valitse joulukuulta kiireetön päivä ulkoiluun, jolloin kierrät katsomassa keskustan kivijalkaliikkeiden jouluikkunat. Ideoita, inspiraatiota ja kauneutta voi ammentaa ikkunoista yksin tai yhdessä, myös pimeän tullen. Muista jättää suosikki-ikkunallesi ääni jossakin kohteista. Tämä nautinto ei vaadi lompakon nyörien löysyttämistä. Kaunein jouluikkuna -äänestyksen ikkunat julkaistaan 1.12. Äänestysaikaa on aina jouluaattoon saakka. Äänestämällä saatat kartuttaa ylimääräiset 100 euroa joulubudjettiisi, sillä äänestämällä osallistut lahjakortin arvontaan kilpailun voittaneeseen liikkeeseen. Kohteet löytyy DesignOnTampere-kartalta.

 

Designtori joulu

 

Varaa kalenteriisi joulukuun toisena viikonloppuna aikaa joulun Designtorille. Designtorilla Tullikamarin täyttävät 70 kotimaista brändiä, joilta löydät taatusti mieluisia lahjaideoita läheisille ja omaa toivelistaasi ajatellen. Kuka on sanonut ettei itseä tulisi hemmotella muutamalla pehmeällä tai arkea kaunistavalla paketilla? Voit valita Designtorin kahdesta päivästä jommankumman tai taktikoida käymällä ensimmäisenä päivänä fiilistely- ja tiedonhakukierroksella ja toisena tehdä täsmäiskuja mieleenpainuvimpiin pöytiin. Designtori on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.12. klo 11-17.

 

DesignOnTampere pop up -joulukauppa

 

Orientoidut sitten joulun järjestelyihin hyvissä ajoin tai huolettoman viime tingassa, ratkaisu löytyy joka päivä auki olevasta pop up -joulukaupasta. Oli kiikarissa lamppu lastenhuoneeseen tai korvakorut pikkujouluihin, ne ja kaikkea siltä väliltä löytyy 22 kotimaisen brändin valikoimasta Tampereen Sokokselta DesignOnTampere pop up -joulukaupasta. Joulukauppa on avoinna marraskuun alusta vuoden loppuun saakka.

Laadukasta joulua toivottaa DesignOnTampere!

DesignOnTampere kotisivut.