Kauppakeskus Tullintori


Tullintori kutsuu joulun tunnelmaan – koe joulun taikaa ja tapahtumia

Kauppakeskus Tullintorilla valmistaudutaan jouluun hyvissä ajoin. Jo ennen, kuin ensimmäiset lumihiutaleet ovat koskettaneet maata, kauppakeskuksen väellä on jo joulun tärkein sanoma, yhdessä olo ja antamisen aika, sydämessä. Kauppakeskus Tullintorille antamisen ja auttamisen mahdollisuus on tärkeää. Haluamme mahdollistaa joulun taian ja tunnelman kaikille. Jokainen on meille yhtä tärkeä; me ihmiset, meidän lemmikkimme ja luonnoneläimetkin. Tänä jouluna Kauppakeskus Tullintori tekee yhteistyötä sekä Hope ry:n että PESU ry – Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Meillä jokaisella on mahdollisuus auttaa jollakin tavalla, pienikin apu merkitsee paljon ja pienistä teoista kasvaa suuria ja merkityksellisiä asioita.

Hope ry:n kanssa kauppakeskus on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä ja tänä vuonna järjestettävässä keräyksessä pääosassa ovat tällä kertaa nuoret, 11 – 17 – vuotiaat. Jos nämä nuoret jäävät vaille mahdollisuuksia, tulevaisuudennäkymät heikkenevät. Tahdomme olla mukana tukemassa heidän unelmiaan ja tulevaisuuttaan. Heidän tulevaisuutensa on meidän kaikkien yhteinen asia. Yhdessä tekeminen ja harrastukset ovat nuorille tärkeitä arvoja ja tukemalla näiden jatkuvuutta yhdessä asiakkaidemme ja liikkeidemme kanssa autamme enemmän kuin arvaammekaan.

Tullintori on PESU ry:n kannattajajäsen ja sen myötä tänä vuonna järjestetään esimerkiksi ruokakeräystä yhteistyössä K-Market Tullintorin kanssa. Asiakkaat voivat ostaa kampanja hintaan ruokaa PESU ry:n apua tarvitseville eläimille K-marketista kätevästi ostostensa yhteydessä. Lisäksi Tullintorilla nähdään joulun avaus -tapahtumassa koirien valokulkue, jonka tarkoituksena on mukavan yhteisen hetken lisäksi lahjoittaa PESU ry:lle. Lisäksi kauppakeskuksessamme kiertää liikkeissämme yhdistyksen keräyslipas, jonne voi halutessaan tipauttaa ylimääräiset kolikot taskunsa pohjalta hyvään tarkoitukseen. Konkreettinen auttaminen ei voisi olla enää helpompaa, vai mitä?

Keräysten lisäksi kauppakeskus Tullitorin joulun avaus järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.11. Ohjelmassa on suosittua, maksutonta joulukuvausta, elävää musiikkia sekä herkullista tarjoilua, unohtamatta hauskuutta, kuten joulupukin kiipeilyharjoituksen todistaminen. Miten muuten hän mahtuisi sujahtamaan savupiipuista ja kiipeämään mitä haastavampiin paikkoihin? Tule Tullintorille, nauti tapahtumista ja Tullintorin tarjonnasta, joka kattaa kaikkea kahviloista ravintoloihin ja elämyksistä erikoisliikkeisiin.

Nähdään Tullintorilla!

 

Tullintorin kotisivut